nuuttihyttinen

PS-Nuorten syyskokous: kannatan Samuli Voutilaa 1. varapuheenjohtajaksi

  • PS-Nuorten syyskokous: kannatan Samuli Voutilaa 1. varapuheenjohtajaksi

Kannatan PS-Nuorten 1. varapuheenjohtajaksi Samuli Voutilaa. Nykyään Kuopiossa vaikuttava Samuli teki Helsingissä asuessaan Helsingin Perussuomalaisista Nuorista kaupungin aktiivisimman nuorisojärjestön ja sai minutkin liittymään mukaan järjestön toimintaan. Samuli on mies, jonka ystävyydestä voi olla ylpeä: hän on erittäin asiantunteva, aina valmis laittamaan itsensä likoon yhteisen aatteen puolesta eikä jätä kavereitaan pulaan.


Samuli loi Helsinkiin toimivan, rakentavaan yhteistyöhön kykenevän organisaation, jonka pohjalta Helsingin Perussuomalaisten Nuorten on hyvä jatkaa kasvuaan, vaikka Samuli itse palasikin takaisin kotiseudulleen Savoon ja valittiin Pohjois-Savon PS-Nuorten puheenjohtajaksi. Tästä huolimatta on selvää, ettei Samulia tule jättää vastaamaan vain Pohjois-Savosta. Hänen kaltaisiaan aktiiveja ei ole liikaa, ja hänen osaamistaan tarvitaan myös valtakunnallisessa järjestössä niin piiritoiminnan aktivoimisessa kuin periaateohjelmia ja kannanottojakin luomassa.

Toimiessani Helsingin PS-Nuorten hallituksessa Samulin kanssa olen nähnyt hänen osaamisensa käytännössä: hän hallitsee käytännön yhdistystoiminnan erinomaisesti, on loistava esiintyjä ja hyvä tuottamaan keskustelua herättäviä kirjoituksia. Tästä huolimatta näkisin Samulin keskeisimpänä vahvuutena hänen luontaiset taitonsa organisoijana ja pelinrakentajana: paras johtaja ei ole se, joka osaa tehdä kaiken itse, vaan se, joka tunnistaa tiiminsä vahvuudet ja osaa delegoida oikeat tehtävät oikeille henkilöille. Tämä mahdollisti Helsingin PS-Nuorten kehittymisen lähes tyhjästä nykyiselle tasolleen, ja nähtyäni Samulin kiistattomat ansiot käytännössä olen varma siitä, että hän on paras valinta järjestömme ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi.


Muiden johtopaikkojen osalta kannatan järjestön puheenjohtajaksi jatkokaudelle Simon Eloa, pääsihteeriksi Suvi Karhua, toiminnanjohtajaksi Sebastian Tynkkystä ja 2. varapuheenjohtajaksi Aleksi Hernesniemeä. Perussuomalaisissa Nuorissa on hyvä henki ja aito tekemisen meininki. Vaikka arvoisa kulttuuri- ja urheiluministerimme Paavo Arhinmäki pitääkin toimintaamme mitättömänä, käytännön havainnot osoittavat jotain aivan muuta. Perussuomalaiset Nuoret eivät epäröi nostaa nuorten kannalta tärkeitä asioita yhteiskunnalliseen keskusteluun, ja ovat valmiita uhraamaan aikaansa ja vaivaansa yhteisen aatteen eteen. Viime kesänä PS-Nuorten piirijärjestöjen edustajat olivat aktiivisesti mukana keräämässä nimiä vapaata kielivalintaa vaativaan kansalaisaloitteeseen, joka päätyikin eduskunnan käsiteltäväksi 62158 allekirjoituksen voimin. Moni PS-Nuorten aktiiveista toimii jokapäiväisten töidensä lisäksi kaupungin- ja kunnanvaltuustoissa sekä lautakunnissa yhteiskuntamme paremman tulevaisuuden puolesta. Muutos parempaan ei tapahdu yhdessä yössä, mutta jos se ylipäänsä on saavutettavissa, olen varma, että tällä porukalla se onnistuu!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän wahrheit kuva
Kari Kero

Näitä persujugendin mainoksiako ei sitten saada heivattua tältä alustalta?

Toimituksen poiminnat